Kindertrainingen

Kindertraining.

wij begrijpen elkaar”

Heb of krijg je een hond en heb je ook kinderen? Dan is het heel fijn als de kinderen leren hoe ze met een hond om kunnen gaan. Op een af andere manier denken we dat het allemaal wel los zal lopen en dat het vanzelf gaat maar als we kinderen de straat op laten gaan leren we ze toch ook eerst wat verkeer is, hoe ze daar mee om moeten gaan, wat stoplichten zijn en waarom ze dienen, en dat je bij oranje ook niet over moet steken. Alles voor veiligheid. Vooral omdat we kinderen de gevaren niet zelf kunnen laten inschatten.

Ik bied een kindertraining aan waarin kinderen kunnen leren wat een hond is en hoe ze daar veilig mee om kunnen gaan.

Tijdens deze training leren kinderen dat de hond reageert vanuit gevoel. En hoe zij daar invloed op hebben zodat er begrip en rust ontstaat in de omgang met de hond.

De kinderen brengen situaties in die zich thuis voordoen zodat ze ook echt leren hoe ze thuis met hun eigen hond om kunnen gaan. Dat geeft zekerheid en vertrouwen aan het kind want als je weet hoe je moet handelen in een situatie kun je de situatie al stukken beter aan. 

Omdat er vertrouwen en begrip ontstaat zal je kind een veel betere band opbouwen met de hond. Dat geeft rust en plezier in het hele gezin

Ik vind het belangrijk dat kinderen zich veilig voelen als ze leren en doe er alles aan een fijne leerbare sfeer te creëren. De groepjes zijn klein. Maximaal 5 kinderen.

Het programma is zonder hond en zonder ouders!

De training is voor kinderen van 5 t/m 10 jaar.

Het bestaat uit:

Vier trainings- woensdagmiddagen van vijf kwartier, inclusief pauze met drinken en lekkers.

Er wordt een whatsapp groep aangemaakt waarin filmpjes gedeeld worden van de trainingen zodat je weet waar je kind aan gewerkt heeft. Daarnaast leren de kinderen in die whatsapp groep door het delen van opdrachten ook weer van elkaar.

De kinderen krijgen een werkboekje waarin voor elke week een leuke opdracht staat. Eventuele opdrachtfilmpjes worden gedeeld in de whatsapp groep.

√ Na afloop van de 4 trainingen maken we een afspraak voor een telefonisch gesprek van 30 minuten waarin jij als ouder al je vragen kunt stellen over de training die je kind gevolgd heeft.

De training wordt gegeven in Bennekom en kost 90 euro per kind. Elk volgend kind uit hetzelfde gezin krijgt 25% korting.

Heb je meerdere kinderen en vind je het veilig en vertrouwd om de lessen bij jou thuis te krijgen kan dat ook! In een gratis en vrijblijvend telefoongesprek bespreken we de mogelijkheden.

LET OP: DE TRAINING IS ZONDER HOND EN ZONDER OUDERS

2020-10-07T13:45:00

  dagen

  uren  minuten  seconden

tot

Kindertraining