Baby op komst?

Verwachten jullie een baby? Word je binnenkort opa of oma? Van harte gefeliciteerd! Wat moet er veel geregeld worden hè? Wat fijn dat jullie ook bedacht hebben dat er ook voor jullie hond een goede voorbereiding moet zijn. Wat zou het fijn zijn als jullie hond een super positieve eerste associatie heeft met het mooie nieuwe mensje in zijn leven? Dat mensje dat niet alleen jullie leven verandert maar ook dat van jullie hond!

Speciaal voor aanstaande ouders of grootouders met een hond bied ik een zwangerschapsprogramma aan.

In dit zwangerschapsprogramma denken we samen na over de eerste ontmoeting van jullie hond met jullie kind of kleinkind. Want zoals in zoveel gevallen: een goed begin is het halve werk. Als jullie hond tijdens die eerste ontmoeting een superfijne associatie kan maken met jullie kind of kleinkind ontstaat er een hele mooie basis van waaruit de band kan gaan groeien. En dat kan zeker als jullie van tevoren even stilstaan bij wat het voor jullie hond betekent, welke situaties er kunnen ontstaan en hoe jullie daar het beste in kunnen begeleiden. Weten wat je moet doen geeft zoveel rust en zekerheid! Ik help jullie graag om van dit speciale moment een moment te maken waar jullie een superfijne herinnering aan houden.

Daarnaast gaan we samen nadenken over fabels en feiten als het gaat over kind en hond. Want zo ongeveer iedereen heeft er een mening over en jullie worden vast overladen met goedbedoelde adviezen. Samen gaan we kijken welke adviezen waardevol zijn en welke niet.

De kraamtijd is een leuke, gezellige, speciale maar ook drukke tijd voor jullie. Juist dat maakt dat het voor de hond een tijd is die anders is dan hij gewend is. Dan is het heel fijn als jullie weten hoe jullie je hond in die hectische tijd kunnen helpen zijn rust te vinden zodat ook voor jullie hond deze tijd behapbaar en leuk wordt.

Ben je benieuwd wat het programma inhoudt en hoe je een super positieve kennismaking kunt creëren? Ik vertel het je graag in een gratis en vrijblijvend telefonisch gesprek!


Deze mooie recensie kreeg ik van Mariska na het volgen van het programma:

“Ik ging veel zelfverzekerder en rustiger die eerste ontmoeting in. Ik vond het fijn dat we met z’n drieën een script hebben geschreven. Hierdoor hadden we van te voren een plan klaar en was er geen verwarring op het moment zelf. Ook de vragenlijst vooraf was erg nuttig. Allerlei fabeltjes die je hoort, zoals het laten ruiken aan de luier en dergelijke, werden de wereld uit geholpen.
Ik kan dit programma zeker aanraden. Het heeft ons vooral ook een stukje bewustwording gegeven.
Mariska Sikking en Nala”