Puppytraining

Bij een pup opvoeden komt veel kijken en eigenlijk begint dat al voor de pup in huis komt. Je moet gaan kijken wat je allemaal nodig hebt, welke aanpassingen je moet doen in huis maar ook in het indelen van je tijd. En je moet het samen eens worden over welke dingen je verwacht van je hond en hoe je dat voor elkaar gaat krijgen.

Een goede training is hierbij onmisbaar. En dan bedoel ik niet alleen training voor de hond maar ook een stukje begeleiding van de mensen om hem/haar heen.

Ik vind het heel belangrijk dat leren fijn is voor mens en dier. Daarom investeer ik tijd in het goed coachen van mensen. Ik geef behalve praktijkoefeningen voor de hond ook veel theorie en kennis door over hoe honden leren en welke emoties zij hebben. Ik werk met privelessen thuis of op locatie maar ook met huiswerkopdrachten online en telefoongesprekken om vragen te beantwoorden. Ook online training om theorie te bespreken en verduidelijken horen tot de mogelijkheden. Om erachter te komen wat jullie nodig hebben start ik altijd met een gratis en vrijblijvend telefoongesprek. Zo stemmen we af en wordt de training op maat gemaakt.

De trainingsmethode is gebaseerd op belonen van gewenst gedrag en het doorbreken en voorkomen van ongewenst gedrag.

Heb je advies nodig over het aanschaffen van een hond? Ook dan denk ik graag met je mee.

Vraag een gratis en vrijblijvend telefoongesprek aan en we ontdekken samen of en hoe ik jullie kan helpen.